KONTAKT bB

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Tom zaplaval ve finále skvěle, i když nohy ho zdaleka neposlouchaly tak jako ráno. O to je cennější, že zaplaval opět výborný čas a navíc dosáhnul na páté místo, kterým se přiřadil k Lišce jako tzv. výkonnému sportovci, na které jsou z MŠMT přidělovány peníze. Výkonné sportovce máme tedy dva.

Tomův start provázely technické potíže s časomírou a kvůli nim byl start právě padesátky prsa celkem významně posunut, ale Tom se nenechal vyvést z míry a odvedl opět skvělou práci. Jeho role nebyla jednoduchá v tom, že měl pouze tuto jedinou příležitost a dokázal svůj jediný start proměnit v krásný come back. Po skvělém vystoupení na MS 2006 v Durbanu, které nebylo korunováno medailí kvůli diskvalifikaci pro neprotětí hladiny hlavou při některých prsových záběrech absolvoval náročné operace, které významně změnili jeho polohu těla ve vodě, ale nehodil nikam flintu a rozhodli jsme se začít po ukončených operacích trénovat jak se patří a pokusit se o návrat a plavbu směr Rio de Janeiro. První krok byl úspěšně učiněn a další mohou následovat.

Po Tomově závodě následovalo focení týmu u bazénu a odjezd na hotel. Bidro už je tady, leží v mé posteli s žabkama na nohou jak je jeho zvykem – kdepak, člověka pevných zásad nepředělášJ).

A tak jdeme na oslavu. Je hezké, že to klaplo tak, že se můžeme setkat všichni i s Bidrem, spolu s Josephem mým nejlepším přítelem a jeho ženou Amy, s níž nás pojí též hluboké přátelství. Joseph dnes psal z Dánska kde je na koncertě zprávu a v ní stály gratulace celému týmu s přáním „doufám, že už sedíte, Bidro po Tvé pravici a levici pozvedá na Českej Svobodnej Tým“.

A tak byla neděle, měla své jitro a to se překlopilo v večer a celý kmen viděl, že jeho počínání je Dobré, protože srdce kmene touží po životě a těší se z dnů, které vidí Dobré.

Mějte se parádně a po příletu U Černého vola!

Náčelník Sedící býk u Vola

Aktuální fotogallerii najdete zde

SP 130101 MS-Montreal-sponzorska-linka