KONTAKT bB

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Živé vysílání Mistrovství světa v plavání z Montrealu

Haló, za chvíli odlétáme!
Plavci KONTAKTU bB a Českého svazu tělesně postižených sportovců jsou po 7 letech připuštěni ze strany Českého paralympijského výboru k vrcholnému závodu.
Naše dvě lvice a dva rafany můžete sledovat i živě na  http://www.youtube.com/user/ParalympicSportTV/
V příloze pod článkem naleznete schéma živého vysílání a taky pořad disciplín se zlatě vyznačenými disciplínami našich plavců.
Zlato z toho nebude, ale věříme, že pěkné výkony ano.
Reálnou šanci získat medaili má Liška a tak můžete Kateřině držet palce ve středu 14. 8.
Paralympic TV bude přenášet pouze odpolední finálové přenosy a do finále má šanci probojovat se ve všech svých třech disciplínách právě Liští, Tom Hlavinka poslední nedělní den na 50m prsa a přímé finále bude plavat Beruška na 150 polohovku v sobotu.
Vojta bude držet prapor těch poctivých, kteří do třídy S2 skutečně dle klasifikačního manuálu patří, byť již v této třídě nemají reálnou šanci na úspěch neboť od roku 2000 se složení plavců v této třídě tak dramaticky proměnilo, že ji dnes tvoří prakticky již pouze plavci, kteří dříve byli zařazováni do třídy S3.
Plavce doprovodí Jan Nevrkla jako hlavní trenér a Štěpán Cagaň jako asistent trenéra a administrátor výpravy.
Je to náš restart, pokud se nám podaří medaili přivést, bude to hezké cinknutí po 7 letech – jestli k tomu Liští přidá i další 2 finále a pokud se podaří i postup do finále i u Toma Hlavinky, bude to vrchovatý úspěch. A jestli se to nepodaří, tak svět se bude určitě točit ještě nějakou chvíli dál a před námi bude ta hlavní práce, která není pro 4 plavce, ale pro všech 300 plavců v našich 4 střediscích.
Těšíme se na shledání v novém plaveckém roce a jak to všechno dopadlo se dovíte určitě na našem webu, facebooku, ale počítejte s tím, že to můžete být i s pěkným odstupem. Svět dnes pořád spěchá a my se jej snažíme trochu zabrzdit a ukázat, že čas je vlastně jenom naše domněnkaJ. A hlavně blahopřejeme naší plavkyni a kajakářce a skvělé Indiánce Marii Bártové k synovi Adamovi a přejeme jim ať je jim v horkém létě hezky.

Jan Nevrkla, hlavní trenér

Schéma živého vysílání na youtube.com zde

Pořad disciplín zde

SP 130101 MS-Montreal-sponzorska-linka