KONTAKT bB

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Pohár brněnských nadějí

Pohár brněnských nadějí – 18. 12. 2012

V posledním týdnu před Vánoci pořádala plavecká akademie bez bariér KONTAKT bB ve spolupráci se sportovním klubem SK KONTAKT BRNO již jedenáctý ročník plaveckého závodu Pohár brněnských nadějí.

Závodu se zúčastnilo přes třicet plavců všech věkových kategorii a plavalo se o umístění ve dvou kategoriích, do 15 a nad 15 let. I když se závod odehrával v tradičně přátelské atmosféře předvánočních dnů, o ostré souboje v plaveckých drahách nebylo nouze a padla i spousta výborných časů.

Po ukončení závodu se účastníci odebrali do restaurace Hvězda, kde proběhlo slavnostní zakončení plaveckého roku s předáním ocenění za účast v Závodu brněnských nadějí, vyhlášení vítězů celoroční bowlingové ligy a také skokanů roku (plavec s nejlepším osobním zlepšením za uplynulý rok).

Slavnostního večera se také zúčastnily basketbalistky BK IMOS Brno Hanka Horáková a Edita Šujanová, které tak zpříjemnily všem slavnostní večer a předaly ocenění plavcům. Tímto jim děkujeme za účast a přejeme mnoho sportovních i osobních úspěchů.

Bezprostředně po vyhlášení výsledků se představila a roztančila celý sál svými tóny kapela Betonovej bez, která hrála a bavila všechny zúčastněné až do konce večera.

Výsledky závodu Pohár brněnských nadějí:

Do 15 let: 1) Michaela Philippi, 2) Jiří Kyzlink, 3) Vojtěch Směták

Nad 15 let: 1) Veronika Žaludová, 2) Martin Kadůr, 3) Jaroslav Mrkos

Fotogalerie z akce

Poděkování:

Firmám Brněnské vodárny a kanalizace, Micos spol. s.r.o. za finanční podporu

Magistrátu města Brna za dlouhodobou finanční podporu

Všem dobrovolníkům, bez kterých by program nebyl možný realizovat a kteří s velkou dávkou energie a entuziasmu každý týden bez nároku na honorář tráví s plavci svůj čas na bazénech i mimo něj.

logo vodarny