KONTAKT bB

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

IX. Valná hromada sdružení

Praha, 26. - 27. 11. 2010

 

Vážení členové sdružení,


správní rada sdružení v souladu se stanovami svolává IX. Valnou hromadu sdružení (VHS) na pátek 26. listopadu a sobotu 27. listopadu 2010 do menzy SÚZ ČVUT v Praze na Strahově (Jezdecká 1920, Praha 6 – Strahov).
Jedná se o volební valnou hromadu, která proběhne ve dvou částech – v pátek večer 1. část – prezentace činnosti organizace(18,00 – 21,45) a 2. část sobota dopoledne – volby (9,30 – 12,30)
Informace a dokumenty k VHS včetně podrobnějšího harmonogramu a programu jsou zveřejněny na webových stránkách www.kontaktbb.cz na titulní stránce.
Účast potvrďte vyplněním přiložené návratky. Doplňující  informace k účasti na VHS si můžete vyžádat e-mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo telefonicky na čísle 724 551 241 (Krystyna Poloková).
Dopravu si hradí účastníci VHS sami.  Nocleh v případě zájmu zajistíme. Finanční spoluúčast dle rozsahu účasti na VHS je vyznačena v návratce. Člen sdružení disponuje na VHS hlasem rozhodujícím.
VHS se mohou zúčastnit i pozvaní hosté, případně nezbytné doprovody. Tito účastníci disponují jako nečlenové sdružení hlasem poradním.  

Za Správní radu se na setkání těší

Jan Nevrkla, předseda sdružení

Svolání Valné hromady (PDF, 131 kB)
Program (PDF, 92 kB)
Jednací řád (PDF, 4 kB)
Volební řád (PDF, 103 kB)
Kandidátní formulář (PDF,91 kB)

 

Zápis z valné hromady (PDF, 58 kB)

  1. Zápis z valné hromady